Wat krijg je voor je geld?

(prijzen excl. btw)

 

PRIJZEN EMAIL-HOSTING

 

  • Je wil één of meerdere persoonlijke emailadressen? Maar niet per sé een website? Dat kan. Je vertrekt met de registratie van een domeinnaam en hangt daar één van onze mailhosting-formules aan.
  • Complete setup van een nieuwe mailhosting of overname van jouw bestaande hosting.
  • Géén massa-hosting. Ik beschik over Virtual Private Servers waar telkens slechts een beperkt aantal domeinen op draaien. Zo blijft snelheid en performantie gegarandeerd.
  • Jaarlijkse prijsformules op maat van jouw behoeften. Je koopt dus geen onnodige services die je niet gebruikt.
  • Complete controle over jouw mailbox: anti-spam, anti-virus, whitelisten, blacklisten, greylisten...

 

EMAIL-HOSTING STARTER = 5 euro/maand

500 MB Mailboxruimte, Agenda, Taken, Contacten, Bestand beheer, 24/7 E-Mail Support

 

EMAIL-HOSTING STANDAARD = 6 euro/maand

1 GB Mailboxruimte, Agenda, Taken, Contacten, Bestand beheer, Bestanden delen, 24/7 E-Mail Support

 

EMAIL-HOSTING PRO  = 7 euro/maand

5 GB Mailboxruimte, Agenda, Taken, Contacten, Bestand beheer, Bestanden delen, Full Mobile Sync (optioneel), MAPI Outlook Sync (optioneel), 24/7 E-Mail Support

 

Waarom kiezen voor BOSSOS?

Persoonlijke aanpak

Ik hou niet zo van massa-dingen. Ieder project moet een zeker eigenheid uitstralen die overeenstemt met het onderwerp, de persoonlijke stijl van jou als klant, de huisstijl van je zaak, de doelgroep...

Eerlijke prijzen

Alle gehanteerde tarieven en prijzen zijn weloverwogen en kunnen stuk voor stuk tot in detail aan jou als klant uitgelegd worden. Ik ga er prat op dat je een faire prijs betaalt voor wat je van mij verwacht.

Rechtstreeks contact

In tegenstelling tot vele anderen, hecht ik heel veel belang aan persoonlijke interactie tussen jou als opdrachtgever, en mezelf als uitvoerder. Ik ben jouw enige contacpersoon in het hele gebeuren, jij hoeft je geen zorgen te maken over drukkers, providers.... Ik zal zoveel mogelijk zelf de zaken voor jou regelen die nodig zijn voor de uitvoering van jouw project.

Let's talk business!

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK