Wat krijg je voor je geld?

(prijzen excl. btw)

 

ALGEMEEN GRAFISCH ONTWERP (voor digitale of printmedia) lever ik aan 50 euro per uur. Vaak is het ook mogelijk om vooraf een vaste vergoeding overeen te komen voor de opdracht.

 

Voor een aantal diensten gelden er specifieke prijzen. Maak hieronder jouw keuze om per categorie alle mogelijkheden te bekijken:

 

WEBDESIGN

 

SOCIAL MEDIA CAMPAIGN

 

DOMEINREGISTRATIE

 

WEBHOSTING

 

EMAIL-HOSTING

 

Waarom kiezen voor BOSSOS?

Persoonlijke aanpak

Ik hou niet zo van massa-dingen. Ieder project moet een zeker eigenheid uitstralen die overeenstemt met het onderwerp, de persoonlijke stijl van jou als klant, de huisstijl van je zaak, de doelgroep...

Eerlijke prijzen

Alle gehanteerde tarieven en prijzen zijn weloverwogen en kunnen stuk voor stuk tot in detail aan jou als klant uitgelegd worden. Ik ga er prat op dat je een faire prijs betaalt voor wat je van mij verwacht.

Rechtstreeks contact

In tegenstelling tot vele anderen, hecht ik heel veel belang aan persoonlijke interactie tussen jou als opdrachtgever, en mezelf als uitvoerder. Ik ben jouw enige contacpersoon in het hele gebeuren, jij hoeft je geen zorgen te maken over drukkers, providers.... Ik zal zoveel mogelijk zelf de zaken voor jou regelen die nodig zijn voor de uitvoering van jouw project.

Let's talk business!