Wie is BOSSOS?

BOSSOS, dat ben ik - Wim. Jaren geleden PR&Reclame gestudeerd en zo in aanraking gekomen met de grafische sector. Gefascineerd door de kracht van beelden en kleuren op eigen houtje aan de slag gegaan met programma's als Photoshop®, Illustrator®, Indesign®, Dreamweaver®... Aangezien dit een eindeloze leerschool is die steeds maar nieuwe ontwikkelingen en technieken biedt, blijft dit elke dag weer werken met plezier.

NOG NIET OVERTUIGD?

Professionele tools en top-software

Ik werk enkel met software uit de Adobe®-stal. Een investering die ik de moeite waard vind, aangezien deze een maximum aan tools en toepassingen biedt om ideeën op een professionele manier uit te voeren.

Eigen webserver

Ik heb graag de touwtjes zelf in handen. Daarom heb ik ook gekozen voor eigen webservers. Deze Virtual Private Servers draaien in België en heb ik volledig in eigen beheer. Dat betekent een hele grote flexibiliteit qua mogelijkheden naar mijn klanten.

Service met een gezicht

Bij mij weet je met wie je zaken doet. Geen anonieme service of klantendienst. Daar hou ik zelf ook niet van trouwens. Ik probeer net dié band met jou op te bouwen, die met toelaat om snel in de juiste richting te werken. Da's tijd en geld gespaard en vooral... sneller resultaat!

VAAK GESTELDE VRAGEN:

Is BOSSOS de goedkoopste?

Waarschijnlijk niet. Tenminste, als je enkel naar de euro's kijkt. Ik geloof dat alles zijn prijs heeft, en dat geldt zeker ook voor kwaliteit en service. Ik werk niet met met dure formules vol services die je nooit gebruikt. Weloverwogen prijzen die haalbaar zijn voor ieders budget. Da's wat ik probeer te bieden.

Werk je met een uurtarief of vaste prijzen?

Beide. Ik weet meestal na ons eerste verkennend gesprek welke prijs ik kan aanbieden. Sommige zaken, zoals bvb een logo, hebben een vaste prijs. Bij  drukwerk, webdesign... spelen nog een aantal andere factoren mee en wordt de prijs meestal 'op maat' gemaakt.

Wat ontwerp jij allemaal?

Eigenlijk alles. Ook naar uitvoeringen toe zijn er weinig beperkingen. Alles wat je kan bedrukken, alles wat je kan bedenken om een huisstijl op toe te passen... Het ontwerpen is uiteindelijk steeds hetzelfde denk- en tekenwerk. Voor de concrete uitvoering van bepaalde zaken, zoek ik  de meest interessante en kwalitatieve contacten.

Wie zijn jouw klanten zoal?

Dit is een heel divers publiek. De ene keer krijg ik van een particulier de opdracht voor de uitwerking van gelegenheidsdrukwerk. De andere keer vraagt een lokale KMO me om een logo en  complete huisstijl uit te werken. Ik pak elk project met hetzelfde enthousiasme aan. Zie ik om één of andere reden een bezwaar tegen een mogelijke samenwerking, dan zal ik dit ook eerlijk en onverbloemd zeggen. Ik ben een problemsolver,  maar tegelijk ook iemand die conflicten liever voorkomt.

Let's talk business